VINYL PADLÓ

A melegburkolatok új generációja a vinyl padló. A vinyl egy rendkívül értékes műanyag. Extrém magas az ellenálló képessége  a behatásokkal szemben, melyek otthonunkban érhetik. Számtalan felhasználási formája létezik: remek alternatívája a laminált vagy fa padlónak és a hidegburkolatoknak is. 

Vízálló, ezért konyhában is használható, sőt, kifejezetten ajánlott. Rendkívül karcálló, és nagyon könnyű tisztán tartani, antibakteriális.
A fürdőszobába is kitűnő választás. Gondtalanul élvezhetjük a luxus fahatást, hiszen nem kell kezelni vagy ápolni és emellett egy kellemes meleg padlón járhatunk. Ráadásul a felülete csúszásmentesített.


Basic és Classic

A legkedveltebb formavilág és a szívünkhöz legközelebb álló föld színek harmóniája mutatkozik meg a Basic és Classic családokban. Letisztult és időtálló dekorjai könnyen alkalmazkodnak a különböző stílusú otthonokhoz. Legyen szó egy klasszikus eleganciát képviselő családi fészekről, vagy akár egy high tech legénylakásról.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>>
Basic   Classic  


Trendtime

A kifinomultság tükröződik a hajópadló méretű lapokban. A fa mintázata, a felszín struktúrája megszólalásig eredeti fa padló hatást kelt.
A szemünkkel érzékelhető szépség és a kezünkkel tapintható minőség tökéletes társítása. A Trendtime család egyesíti a látványt a vinyl padló minden gyakorlati előnyével.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>>
Trendtime


Eco Balance PUR

Az Eco Balance PUR egy különleges padló. A laminált és a vinyl padlók remekre szabott kombinációja. Az új termékcsaládban, amely az Eco Balance PUR névre hallgat, a megszokott hibátlan külsőt egy plusz védőréteggel látták el. Ez a PUR bevonat. Az eredeti legfelső műgyanta réteget lecserélték egy vastagabb, poliuretán rétegre, amely még ellenállóbb, és bizonyos szempontból rugalmasabb felületet ad a padlónak a műgyantánál. Sőt egy plusz alsó réteggel, egy vékony parafa bevonattal növelik a hő és hangszigetelés hatékonyságát.

Tehát a poliuretán szerkezetének köszönhetően még jobban ellenáll a felületi karcolásoknak, külső behatásoknak, víznek. Valamint, mivel víztiszta, még inkább élvezhetjük padlónk gyönyörű, élethű színeit.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Eco Balance PUR