LAMINÁLT PADLÓK

A Parador laminált padlói jól ismertek egyediségük miatt. A részletek iránti szeretet és az eredetiségre törekvés inspirálja a kollekciók darabjait. Szélességben, hosszúságban, mintázatban és színekben is számtalan választási lehetőségünk van. Így termékcsaládjaink között mindenki megtalálhatja otthonába a legtökéletesebb padlót.


Basic és Classic

Aki a hagyományosabb vonalvezetést, kisebb osztásokat kedveli a Basic és Classic termékcsaládban kedvére válogathat. Megtalálhatóak a 3 osztásos típusok modernebb és klasszikusabb változatai és a hajópadló formátumú klasszikus eleganciát képviselő típusok is. Sőt a hajópadlókból két méret között is dönthetünk, választhatjuk a Classic családban a normál hosszúságú, a Basic családban pedig a valódi fa padló méretéhez hasonló 220 cm-es laminált padlókat.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>>
Basic 200   Basic 400   Basic 600   Classic 1050 


Trendtime

A Parador különös gondot fordít a külsőre. A Trendtime kollekció tagjainál előtérbe került a minél élethűbb felület, a finom megmunkálás, természetesen a legmagasabb minőségi követelések mellet. Szembetűnő a részletgazdagság és a valósághű felületi strukturáltság. Stílusos választás otthonába.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Trendtime 1   Trendtime 2   Trendtime 4   Trendtime 5   Trendtime 6   Trendtime 8 


Edition

Ha igazán egyedi design darabra vágyunk, az Edition a legjobb választás. A világhírű designerek tervezte remekművek laminált padló formájában is ékesíthetik otthonunkat, Karim Rashid, Ora Ito, vagy Zaha Hadid keze nyomán.

Kattintson a termékcsaládra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Edition 1
 

Classic Design Edition: Hadi Teherani

A Parador legújabb designer kollekcióját Hadi Teherani világhírű építész/designer névjegye fémjelzi. Az alkotói szabadág és a trendek által vezérelt gondolkodásmód, igazi egyediséget varázsol a padlóra. Összetéveszthetetlen kreációi életre kelnek, mint például a fa és a márvány dinamikus egyesülése egy laminált dekorban. Vagy egy utánozhatatlan kreáció, ahol a geometriai elemek és a halszálka finom kombinációja merész, mégis magával ragadó egységet alkot.
Az új Classic Design Edition: meglepően új, trendet diktáló, és harcba száll az unalom ellen.

Kattintson a termékcsaládra és megnézheti választékunkat.  >>>  
New Classics Design Edition