KÉSZPARKETTA

A Parador fa padlóit a természet ihlette. A valódi fa életteli szépsége, természetessége és exkluzivitása pazar megjelenést kölcsönöznek otthonának. A fa nemes színe és egyedi erezete sosem ismétlődik. Egy valódi faparketta utánozhatatlan. Valósággal beköltözik otthonunkba a természet.


Eco Balance

A Parador készparketta választéka minden igényt kielégít. Az Eco Balance kollekció a legkedveltebb padló típusokat válogatta egy családba. Találunk itt kis osztású natur fa-típusokat, meszes és thermo hajópadlókat - klasszikus és rusztikus kivitelben. Sőt, kedvünkre válogathatunk az olajozott és lakkozott felületkezelések között is.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Eco Balance  


Basic és Classic

A Basic és Classic családban a klasszikus alap darabok közül választhatunk. A legkedveltebb fafajták, mint a tölgy, juhar, dió, cseresznye, mind megmutatják természetes szépségüket natúr vagy épp rusztikus szelektációban, az olajozott vagy lakkozott felületkezelések által. Néhány különlegességet itt is felfedezhetünk, a füstölt vagy thermo tölgy parketták különlegesen meleg árnyalatai és az ipari-fineline padlók kifinomult eleganciát csempésznek a hétköznapokba.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Basic 11-5   Classic 3050 


Trendtime

E család tagjai valóságos élményt nyújtanak érzékszerveinknek. A Trendtime kollekció maga a természet, a kreativitás, az életerő. A fával való legnemesebb bánásmód jól érzékelhető a felületeken, a színekben, a struktúrákban. A natúr, az antikolt vagy kefélt felületek mind sugározzák magukból a természetességet. A dió és tölgy parketták legegyedibb kreációi a hagyományt kedvelők és a merészebb alkotások rajongóit is kiszolgálják. Bármelyik parketta is álljon hozzánk közelebb, a minőség megkérdőjelezhetetlen.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
Trendtime 1    Trendtime 3   Trendtime 4   Trendtime 6   Trendtime 8   Trendtime 9


Classic Design Edition: Hadi Teherani

Túlzások nélkül állíthatjuk: a legegyedülállóbb szépség, amit parkettában valaha láttunk. A halszálka új dimenziója, a natúr tölgy és füstölt tölgy parketta frízek váratlan és izgalmas kombinációja. A geometrikus formavilág esztétikus megjelenítése páratlan eleganciával tölti meg a teret.

Ez Hadi Teherani 2014-es Enteriőr Innováció díjas padlója a Paradortól.

Kattintson a termékcsaládokra és megnézheti választékunkat.  >>> 
New Classics Design Edition