FILOZÓFIÁNK

A PARADOR padlókat 2006 óta cégünk forgalmazza Magyarországon. A Spatrend csoport tagjaként, mi is a minőségi termékek és minőségi szolgáltatások elkötelezett hívei vagyunk: így a padlóburkolatokban sem kötünk kompromisszumot.

De miért válasszanak minket, azaz a PARADOR-t?


Miért a PARADOR?

A melegburkolat piacon padlók ezreiből válogathatunk, designban és minőségben egyszerűtől a prémiumig.

Fontos a minőségi anyaghasználat: a Parador a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozik, ehhez párosul a professzionális és innovatív gyártástechnológia.

Fontos a padló megjelenése, hogy tetsszen is amit látunk: a Parador különös gondot fordít a külsőre. Készparketta, laminált-, vagy vinyl padló: mindegyik típusnál a minél élethűbb felületre, a finom megmunkálásra, az eredeti padlódesignra helyezik a hangsúlyt. Éppen ezért külön fejlesztő csoport dolgozik a külső kialakításon, és több kollekciót neves designerek terveztek. (Zaha Hadid, Karim Rashid, Ora Ito, Hadi Teherani).

Fontos a választék: talán az egyik legszélesebb padló választékot kínálja a PARADOR. Szélességben, hosszúságban, mintázatban és színekben is számtalan választási lehetőségünk van. Így mindenki megtalálja az otthonába tökéletesen passzolót : például a hajópadló méretű, fához megszólalásig hasonlító lamináltat, vagy akár a fa mintázatú, fürdőszobába is rakható vinylt.